Uw domeinnaam verhuizen naar SA-Webhosting

Domein verhuizingBent u het ook zat om teveel te betalen voor te weinig service? Stop met het betalen van €25 tot €50 voor enkel het registreren van een domeinnaam. Bij SA-Webhosting bent u verzekerd van een goede service tegen een lage prijs!

Het verhuizen van een domeinnaam is eenvoudig. Hieronder staat beschreven hoe u een domeinnaam naar SA-Webhosting kunt verhuizen.

.nl domeinnaam

Voor het verhuizen van een .nl domeinnaam hebben we een verhuiscode, of token, nodig. Deze code kan worden verstrekt door uw huidige provider. Nadat wij de code van u hebben ontvangen kunnen wij de verhuizing indienen. Een .nl verhuizing is binnen enkele minuten afgerond.

.com/.net/.org/.info/.biz domeinnaam

Voor het verhuizen van deze extensies hebben we een autorisatiecode nodig. Deze code kunt u opvragen bij uw huidige provider. Ook dient de huidige provider het domein te unlocken zodat het verhuisd kan worden. Nadat wij de code van u hebben ontvangen zal de verhuizing worden ingediend. De houder van het domein ontvangt vervolgens een email om de verhuizing goed te keuren. Deze email wordt altijd verzonden naar het admin emailcontact zoals in de whois staat opgegeven. Is dit emailadres niet meer werkzaam? Zorg dan dat uw provider het emailadres naar een werkzaam adres aanpast.

.eu/.be domeinnaam

De verhuizing van deze domeinnamen gaan per email. Er wordt een email verzonden naar de houder van het domein. In deze email wordt gevraagd de verhuizing te bevestigen. Op whois.eu (.eu) of dns.be (.be) kunt u zien naar welk emailadres de email wordt verzonden.

Overige domeinextensies

Wenst u een ander domein te verhuizen? Neem contact met ons op om de juiste verhuisprocedure voor u op te kunnen starten!

Bereikbaarheid van uw domeinnaam tijdens verhuizing

Tijdens een verhuizing van een domeinnaam is uw website niet onbereikbaar. Zolang de verhuizing lopende is draait uw website nog via uw huidige provider. U ontvangt van ons inloggegevens om vooraf uw account in te richten zodat uw website ook na verhuizing direct beschikbaar is.

Naar Boven

Contact

SA-Webdesign
De Notenkraker 21
7609 JL Almelo

+31 (0)6 53 666 339

E: support@sa-webdesign.nl
I: www.sa-webdesign.nl

Nieuws

Website online
Vanaf heden is de eerste website in onze nieuwe hu ...
13-10-2011 00:30

Webhosting
Sinds 1 Oktober heeft SA-Webdesign haar diensten u ...
01-04-2011 08:28